Kanárské ostrovy na víkend

Světoznámý průvodce Michelin se věnuje se ostrovům Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, La Gomera a El Hierro. Vybrali jsme pro vás to nejlákavější. Kniha obsahuje také praktické rady na cesty, španělský slovníček a podrobnou mapu ostrovů. Vychutnejte si dovolenou, objevujte památky a romantická zákoutí. Nenechte si ujít nic zajímavého.

Dostupnost Skladem (2 ks)
Kód: 126400003
259 Kč –34 % 169 Kč
Kanárské ostrovy na víkend
98549103 kanarske ostrovy 6
259 Kč –34 %

Průvodce se v jednotlivých kapitolách věnuje Kanárským ostrovům Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, La Gomera a El Hierro. Tato skupinka různorodých ostrovů, nořících se z moře při africkém pobřeží, má výjimečně příjemné podnebí a láká turisty po celý rok.

Užívejte si dovolenou, objevujte památky a romantická zákoutí. Prozkoumejte například tajemnou sopku El Teide, pozorujte kosatky a velryby během plavby kolem impozantního pobřeží u Acantilado de los Gigantes. Vydejte se ke hvězdám na Roque de los Muchachos nebo rozechvějte své nitro hudbou v sopečných tunelech jeskyně Cueva de los Verdes. Nebo si vychutnejte si talíř papas arrugadas, chorizo de Teror nebo uzený kozí sýr. Kanárská gastronomie má všem co nabídnout.

V knize najdete tipy k návštěvě mnoha míst a památek, kulturních akcí nebo kulinářských zážitků. Kniha doporučuje místa k ubytování, občerstvení i aktivnímu odpočinku.

Uvnitř průvodce najdete mapky:

  • Santa Cruz de Tenerife
  • Vegueta - Triana
  • Las Palmas de Gran Canaria
  • Lodní spojení mezi ostrovy

 

Doporučená místa jsou na mapkách označena na barevnými terčíky s číslem. Červeně uvedené souřadnice (např. C2) odkazují na podrobnou rozkládací mapu Kanárských ostrovů (vloženou vzadu v průvodci).

Kromě popisu památek v průvodci najdete řadu zajímavostí z historie a geografie, umění a řemesel, sopečné činnosti nebo časů Guančů. Na vnitřní straně obálky najdete stručný česko-španělský slovníček.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kanárské ostrovy
Oblast: Kanárské ostrovy
Rok vydání: 2017
Stát: Španělsko
Typ: turistické průvodce
počet stran: 176
jazyk: česky
formát knihy: 12 x 16 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: