Austrálie - inspirace na cesty

Aktuální kapesní průvodce do Austrálii je uspořádán podle geografie jednotlivých australských států. V každém teritoriu se nejprve soustředí na hlavní město, z něhož se pak vyráží dále. Kniha vám pomůže s plánováním dovolené a doprovodí vás na ta nejzajímavější místa. Austrálie je obrovská země. Působivou přírodní krásu doplňují moderní města nabízející veškeré požitky městského života.

Dostupnost Skladem (2 ks)
Kód: 126000002
279 Kč –25 % 209 Kč
Austrálie - inspirace na cesty
BBGAUT2 cover
279 Kč –25 %

Aktuální kapesní průvodce po Austrálii představuje to nejzajímavější z této obrovské země, která má značně různorodou krajinu – od červených pouští po zelené deštné pralesy a od písečných pláží až po sněhem pokryté vrcholky hor. Působivou přírodní krásu doplňují moderní města nabízející veškeré požitky městského života, navíc však v jejich blízkém okolí můžete vyrazit buď do některého národního parku, nebo se jen tak procházet po místních plážích.

Jelikož zřejmě nebudete moci projet celý kontinent, čeká vás rozhodnutí, na co se při cestě po Austrálii zaměříte a co pro vás bude zvládnutelné. Při plánování jakékoli delší cesty je třeba zohlednit finanční možnosti, časový plán, momentální roční období, vaše zájmy a dále výchozí bod neboli město, odkud budete vyrážet na výpravy. Hlavní branou do Austrálie je Sydney, některé letecké společnosti vás však dopraví například do města Cairns a odletět pak můžete ze Sydney či Perthu.

Průvodce vám s plánováním cesty pomůže. Hlavní část knihy je uspořádána podle geografie jednotlivých australských států. V každém teritoriu se nejprve soustředíme na hlavní město, z něhož pak vyrážíme dále. Začínáme tam, kde vstoupili na pevninu evropští osadníci Austrálie, v Sydneyské zátoce. Po krátké návštěvě federálního hlavního města Canberra pokračujeme za hranice Nového Jižního Walesu, okruhem proti směru hodinových ručiček z Queenslandu do Victorie, a končíme zastávkou na krásném zeleném ostrově pod kontinentem – v Tasmánii.

V knize najdete plno praktických rad na cesty, na klopách obálky pak mapky Austrálie a center měst Perth, Sydney, Melbourne.

Doplňkové parametry

Kategorie: Austrálie a Oceánie - turistické průvodce
Rok vydání: 2018
Stát: Austrálie
Typ: turistické průvodce
počet stran: 256
jazyk: česky
formát knihy: 10 x 15 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: