Bali - Poznejte

12 prohlídkových tras, které vás dokonale seznámí s Bali. Objevte to nejlepší z tohoto exotického ostrova: tepající města a rybářské vesnice, posvátná místa, nádhernou panenskou přírodu i nekonečné pláže. Díky našim praktickým radám si dovolenou užijete naplno. Při svých cestách oceníte podrobnou rozkládací mapu Bali a užitečné fráze v balijštině.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Kód: 126200017
299 Kč –3 % 289 Kč
Bali - Poznejte
Bali - Poznejte
299 Kč –3 %

Bali je často popisováno řadou cestopisných klišé: exotické, přitažlivé, magické. I když tyto výrazy kvůli nadužívání pomalu ztrácejí sílu, jsou stále nejvýstižnějším popisem místních půvabů.

12 tras uvedených v tomto průvodci zahrnuje většinu hlavních zajímavostí Bali. S výjimkou výletu do Loviny a Singaraji jsou všechny navrženy jako jednodenní a budou vyhovovat návštěvníkům ubytovaným v jižní části ostrova nebo v Ubudu. Cestovatelé, kteří nejsou vázáni na jedno místo ubytování, však mohou některé trasy propojit a nechat se jimi inspirovat při objevování větších územních oblastí – možná spojení uvádíme v šedých rámečcích v úvodu jednotlivých tras.

Z navržených tras si vždy vyberete tu nejvhodnější s ohledem na svoje zájmy, rozpočet, vkus či věk. Vedle klasických atraktivních míst na Bali nabízí itinerář i méně známé turistické zajímavosti a jsou v něm zahrnuty také výlety pro ty, kteří si chtějí rozšířit obzory návštěvou míst mimo město. Na své si přijdete, ať už jste milovníkem umění, labužníkem, znalcem historie, obdivovatelem přírody anebo cestujete s dětmi. U každé trasy najdete podrobný popis, orientační časovou náročnost, mapku, ilustrační fotky a tipy, kde se na procházce občerstvit nebo si odpočinout.

Průvodce obsahuje následující trasy:

  1. Sanur, Denpasar a Uluwatu
  2. Hlavní atrakce Ubudu
  3. Batur a Kintamani
  4. Bedulu, Tampaksiring a Tegallalang
  5. Pejeng a Bangli
  6. Klungkung a Besakih
  7. Tenganan, Candidasa a Amlapura
  8. Bratan a Bedugul
  9. Lovina a Singaraja
  10. Krambitan, Pupuan a Medewi
  11. Tanah Lot, Jatiluwih a Batukau
  12. Nusa Lembongan, Nusa Ceningan a Nusa Penida

Určitě oceníte i podrobnou rozkládací mapu Bali, na které jsou jednotlivé trasy také vyznačeny. Budete tak mít vždy přehled, kde se zrovna nacházíte, a můžete si snadno jednotlivé okruhy měnit podle aktuální nálady a počasí. V průvodci najdete i praktické turistické informace a základní fráze v místním jazyce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Indonésie - turistické průvodce
Oblast: Bali
Rok vydání: 2017
Stát: Indonésie
Typ: turistický průvodce
počet stran: 128
jazyk: česky
formát knihy: 12 x 20 cm
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: