Berlín - inspirace na cesty

Nový průvodce po Berlíně.  Kromě zajímavých památek a tipů pro volný čas najdete v knize praktické rady na cesty, na klopách obálky pak užitečné fráze v němčině a mapky Berlína. Pokud jedete do Berlína poprvé, oceníte TOP 10 zajímavostí, které byste neměli minout a itinerář pro ideální den v Berlíně. 

Dostupnost Skladem (2 ks)
Kód: 126000105
199 Kč –5 % 189 Kč
Berlín - inspirace na cesty
99506618 berlin 24
199 Kč –5 %

Jen málo měst v Evropě poznamenaly moderní dějiny v takové míře jako Berlín. Návštěva této živé a kultivované metropole je proto zážitkem, na nějž milovníci historie, ale také cestování jen tak nezapomenou. Významné historické momenty mají v Berlíně své symboly – patří k nim vznešený zámek Charlottenburg, památníky na třídě Unter den Linden, Braniborská brána, budova Říšského sněmu, gigantický Olympijský stadion nebo pozůstatky Pamětního kostela císaře Viléma.

Pád Zdi a následná integrace do té doby rozděleného města vedly k nebývalému kulturnímu rozkvětu. Berlín je zcela po právu pyšný na své umělecké zázemí – ve městě najdeme tři operní scény, tři velké symfonické orchestry a dvě národní galerie. Průvodce nabídne přehled hlavních zajímavostí a praktické rady na cesty

V úvodu knihy najdete TOP 10 zajímavostí a itinerář pro ideální den v Berlíně. Hlavní část průvodce popisuje jednotlivé části města. Cílem procházek bude Kurfürstendamm, Tiergarten, Unter den Linden, Alexanderplatz a okolí, Postupim  a další

Nechybí doporučení z oblasti ubytování a stravování. Kniha obsahuje i malý slovníček, který pomůže s objednáním jídla v restauraci. Na klopách obálky najdete základní konverzační fráze v němčině a mapky Berlína.

Pokud chcete mít po ruce podrobnější jazykovou podporu a být vybaveni na nouzové situace, přibalte si do kufru naši německou konverzaci. U všech vět je uveden přepis výslovnosti.

Doplňkové parametry

Kategorie: Německo - turistické průvodce
Oblast: Berlín
Rok vydání: 2022
Stát: Německo
Typ: turistický průvodce
počet: 144
jazyk: česky
formát knihy: 10 x 15 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: