Vážení zákazníci, z technických důvodů bude naše pražská prodejna uzavřena ve středu 24. dubna a ve čtvrtek bude otevřeno jen do 14:30. Děkujeme za pochopení.

Chorvatsko - poznejte

15 pečlivě vybraných prohlídkových tras. Vydejte se s aktuálními informacemi do země plné slunce, kde je stále co objevovat. Všechny trasy jsou detailně popsány a zakresleny v rozkládací mapě. Seznámí vás s památkami, doporučí nejlepší pláže, restaurace a zážitky. Průvodce nezapomíná ani na sportovní vyžití, noční život nebo aktivity pro rodiny s dětmi. 

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Kód: 126200053
299 Kč –6 % 279 Kč
Chorvatsko - poznejte
Chorvatsko - poznejte
299 Kč –6 %

Chorvatsko je jednou z nejlákavějších evropských destinací s nekonečnými plážemi, stovkami ostrovů a lehce ležérním přístupem k životu, což z něj činí ideální dovolenkový cíl. Země má svůj půvab v kteroukoli roční dobu, většina lidí sem ale míří v červenci a srpnu. V tu dobu se můžete spolehnout na slunečné počasí, delší otvírací dobu a četnější lodní spojení mezi ostrovy. Mimo hlavní sezonu zase máte větší šanci poznat zdejší reálný život a užít si přírody i památek relativně v poklidu.

V našem průvodci najdete 15 prohlídkových tras po celém Chorvatsku. Seznámí vás s historickými památkami, architektonickými skvosty, přírodními krásami, doporučí nejlepší pláže, restaurace a hotely. Nezapomíná ani na sportovní vyžití, noční život nebo aktivity pro rodiny s dětmi. Vydejte se s aktuálními informacemi do země plné slunce, kde je stále co objevovat. 

Průvodce obsahuje následující trasy:

  1. Záhřeb: Horní Město
  2. Záhřeb: Dolní Město
  3. Zagorje
  4. Národní park Plitvická jezera
  5. Pobřeží Istrie
  6. V srdci Istrie
  7. Split
  8. Okolí Splitu
  9. Národní park Krka a Šibenik
  10. Ostrov Vis
  11. Ostrov Hvar
  12. Dubrovník
  13. Ostrov Mljet
  14. Poloostrov Pelješac
  15. Ostrov Korčula

V knize najdete také praktické rady na cesty, informace o zemi i základní slovní zásobu a užitečné fráze v chorvatštině. Pokud chcete mít po ruce podrobnější jazykovou pomůcku, přibalte do kufru naši chorvatskou konverzaci. Může se hodit na nákupech, v restauraci nebo ve všech nenadálých situacích, které se na cestách mohou přihodit.

Doplňkové parametry

Kategorie: Chorvatsko - turistické průvodce
Rok vydání: 2022
Stát: Chorvatsko
Typ: turistický průvodce
počet stran: 144
jazyk: česky
formát knihy: 12 x 20 cm
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: