Vážení zákazníci, z technických důvodů bude naše pražská prodejna uzavřena ve středu 24. dubna a ve čtvrtek bude otevřeno jen do 14:30. Děkujeme za pochopení.

Irsko - inspirace na cesty

V průvodci objevíte mnoho tipů, které vám pomohou při plánování cesty do Irska. Podnikněte pěší túry do malebných vesniček, poznávejte kulturu a mytologii starých Keltů nebo se vydejte za zábavou a nákupy do Dublinu. Součástí publikace je mapka Irska a plánky vybraných měst.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Kód: 126000017
179 Kč –33 % 119 Kč
Irsko - inspirace na cesty
Irsko - inspirace na cesty
179 Kč –33 %

V průvodci po Irsku se dozvíte velké množství tipů a praktických informací, které vám pomohou připravit se na cestu do této "zelené" země. Podnikněte pěší túry do malebných vesniček, poznávejte kulturu a mytologii starých Keltů nebo se vydejte za nákupy do Dublinu.

Náš průvodce vám nabídne přehled těch nejzajímavějších míst, na která byste při návštěvě Irska neměli zapomenout, přiblíží místní kulturu a životní styl a poskytne mnoho užitečných rad, týkajících se ubytování, stravování i nezbytných příprav před cestou. Součástí publikace je mapa Irska a plánky vybraných měst.

Ne nadarmo se Irsku přezdívá zelený nebo též smaragdový ostrov. Je jedinečný zvláštním charakterem své krajiny – rozlehlými zelenými pastvinami a listnatými lesy. Je to také země, v níž se prolínají tradice pradávné keltské kultury a lidové magie. Vedle přírody jsou dalším klenotem malebné vesničky, ve kterých jakoby se zastavil čas, a tradiční irská kultura obecně.

Doplňkové parametry

Kategorie: Irsko - turistické průvodce
Rok vydání: 2013
Stát: Irsko
Typ: turistický průvodce
počet stran: 144
jazyk: česky
formát knihy: 10 x 15 cm
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: