Vážení zákazníci, z technických důvodů bude naše pražská prodejna uzavřena ve středu 24. dubna a ve čtvrtek bude otevřeno jen do 14:30. Děkujeme za pochopení.

Kréta TOP 10

Průvodce přináší to nejlepší z Kréty. Představí hlavní památky a zajímavosti, odhalí bohatou mytologii, přírodní krásy, pláže, taverny, festivaly, trhy... Doporučí vždy 10 nejlepších tipů v dané kategorii, každý itinerář má svou mapu. Průvodce TOP 10 oceníte pro jeho skladný formát plný TOP informací, fotografií a podrobnou vloženou mapu Kréty.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Kód: 126600002
259 Kč –3 % 249 Kč
Kréta TOP 10
Kréta TOP 10
259 Kč –3 %

Nový průvodce  z edice TOP 10 přináší to nejlepší, co Kréta může nabídnout – a to v mnoha ohledech. Představí nejznámější města, památky a zajímavosti na celém ostrově, od starověkého Knossu až po romantický přístav Chania. Najdete v něm užitečné itineráře, které vám pomohou navštívit za krátkou dobu několik památek. Listovat tímto novým průvodcem je díky jeho zpracování a fotografiím pastvou pro oči.

Protože většina z nás se chce na dovolené také bavit, přichází kniha s dalšími tipy pro každou příležitost– zážitky a aktivity, při nichž nezaplatíte ani korunu, lokality, kde se vyhnete davům, ale také vyhlášené turistické trasy a podniky, kde se skvěle najíte nebo živá letoviska a místa, vyhlášená rušným nočním životem a širokou nabídkou služeb.

Průvodce doporučuje vždy 10 nejlepších tipů, ať už se jedná o památky, muzea, kostely, hrady, mýty a legendy, přírodní krásy, pláže anebo tipy na nezapomenutelné zážitky, restaurace, bary, taverny, festivaly nebo trhy. V každé kapitole najdete 10 inspirativních tipů vyznačených na mapě a doplněných fotografiemi. Pořadí v seznamech Top 10 nevyjadřuje hierarchii kvality ani popularity. Všech 10 položek je přibližně na stejné úrovni.

Další část knihy popisuje Krétu geograficky, oblast po oblasti (západní, střední a východní Kréta) a i zde nabízí TOP 10 památky i zážitky. Určitě oceníte mapy pro každou oblast. A konečně v závěru najdete praktické turistické rady (příjezd, cestování, ubytování) a tři stránky řeckých frází.

Velkou předností průvodce Top 10 je skladný formát plný těch nejdůležitějších informací a různorodých tipů i podrobná vložená mapa Kréty, se kterou se rozhodně neztratíte. Kniha pomůže sestavit nabitý program dovolené všem, podle vašich zájmů, aktuální nálady nebo rozpočtu. Věříme, že bude na cestách Vašim užitečným společníkem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Turistické průvodce
Oblast: Kréta
Rok vydání: 2020
? Země: Řecko
Typ: turistický průvodce
počet: 144
formát knihy: 10 x 19 cm
jazyk: česky
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: