Vážení zákazníci, z technických důvodů bude naše pražská prodejna uzavřena ve středu 24. dubna a ve čtvrtek bude otevřeno jen do 14:30. Děkujeme za pochopení.

Kuba - inspirace na cesty

Praktický průvodce po Kubě představuje hlavní zajímavosti ostrova: nádherné pláže, města plná architektonických skvostů, pestrou směsici hispánských hudebních stylů, lahodný kubánský rum a samozřejmě ty nejlepší ručně balené doutníky na světě. Součástí publikace jsou praktické mapky ostrova a hlavního města.

Dostupnost Skladem (2 ks)
Kód: 126000077
199 Kč –15 % 169 Kč
Kuba - inspirace na cesty
10486378 kuba 17
199 Kč –15 %

Kuba, největší ostrov v Karibském moři, má svým návštěvníkům co nabídnout: nádherné pláže na severním pobřeží, přírodní zátoky s korálovými útesy, města plná rozličných architektonických skvostů, od období baroka přes art deco až po betonová monstra z dílny socialistického realismu,  pestrou směsici hispánských hudebních stylů, lahodný kubánský rum a samozřejmě ty nejlepší ručně balené doutníky na světě.

Kuba se za vlády komunistů jako by zastavila v čase. Zatímco okolní svět uhání vpřed mílovými kroky, na Kubě se život odehrává jako ve zpomaleném filmu. Připojení k internetu je tu stále popelkou, potemnělými ulicemi se prohání potlučené a záplatované americké „bouráky“ ze 40. a 50. let minulého století. Na venkově potkáte místo aut volské povozy, autobusy tažené koňmi, čínské bicykly a rikši.

Každý, kdo Kubu navštíví, si hospodářského úpadku země jednoduše nemůže nevšimnout. Nutno však objektivně dodat, že s takovou mírou všudypřítomné bídy, jaká je k vidění například v některých zemích Latinské Ameriky, se tu prostě nesetkáte. Uprostřed všemožných omezení a zákazů si ale můžete uvědomit, jak nezdolného ducha Kubánci mají. Jsou to neuvěřitelně houževnatí a trpěliví lidé, kteří si bez ohledu na útrapy užívají života naplno.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuba - turistické průvodce
Rok vydání: 2015
Stát: Kuba
Typ: turistické průvodce
počet stran: 144
jazyk: česky
formát knihy: 10 x 15 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: