Vážení zákazníci, z technických důvodů bude naše pražská prodejna uzavřena ve středu 24. dubna a ve čtvrtek bude otevřeno jen do 14:30. Děkujeme za pochopení.

Los Angeles - inspirace na cesty

Průvodce po Los Angeles je plný zajímavostí, fotografií, inspirací a praktických informací. Díky malému formátu můžete knížku pohodlně nosit v kapse. Los Angeles je město, které se hemží filmovými hvězdami, je městem plným dobrodružství a zábavy. Průvoce představuje nejlepší místa a zážitky. Užijte si dovolenou v zámoří! 

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Kód: 126100137
199 Kč –35 % 129 Kč
Los Angeles - inspirace na cesty
6868479 los angeles
199 Kč –35 %

Los Angeles snad více než kterékoli jiné místo na světě předchází jeho pověst. Je to město neuvěřitelného luxusu, které se hemží filmovými hvězdami a pyšní se slunnými plážemi s palmami. LA je také městem plným dobrodružství a nezřídka i nebezpečí, které představují častá zemětřesení, povodně, zločinnost či skandály globálních rozměrů. A jelikož se svět dívá, je Los Angeles předurčeno k tomu, aby lidi bavilo – ať už na filmovém plátně, nebo ve skutečnosti.

Abyste si vychutnali vše, co LA nabízí, potřebujete mít smysl pro dobrodružství, auto (ideálně) a dobrou mapu. Vydejte se do Hollywoodu ve dne za atrakcemi filmového světa nebo po setmění do kina či nočních klubů. K oblíbeným zážitkům v LA patří také pokukování po hvězdách v Beverly Hills nebo večer strávený na Sunset Strip. Za kulturou vyrazte do Museum Row ve Wilshire, do Gettyho centra a Hammerova muzea ve Westside nebo do vynikajících uměleckých muzeí v Pasadeně.

Doplňkové parametry

Kategorie: Severní Amerika - turistické průvodce
Oblast: Los Angeles
Rok vydání: 2014
Stát: Spojené státy americké
Typ: turistické průvodce
počet stran: 144
jazyk: česky
formát knihy: 10 x 15 cm
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: