Vážení zákazníci, z technických důvodů bude naše pražská prodejna uzavřena ve středu 24. dubna a ve čtvrtek bude otevřeno jen do 14:30. Děkujeme za pochopení.

Malajsie - inspirace na cesty

Kapesní průvodce po Malajsii vám představí ta nejzajímavější místa z celé země. Nabídne také praktické tipy z oblasti cestování, ubytování, stravování i pár slovíček a frází, které využijete v restauraci nebo v hotelu.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Kód: 126000040
259 Kč –3 % 249 Kč
Malajsie - inspirace na cesty
Malajsie - inspirace na cesty
259 Kč –3 %

Turistický průvodce po Malajsii nabízí přehled toho nejzajímavějšího z celé země. Přehledný text je doplněn množstvím poutavých fotografií. S orientací v zemi vám pomohou mapky, které najdete na klopách obálky.

Malajsie leží v samotném srdci jihovýchodní Asie. Ať už jste ubytováni v některém z plážových letovisek, nebo v centru města, do přírody to není nikdy daleko. I v moderním Kuala Lumpuru najdete rezervace staré více než sto let.

Malajsie kráčí rázným krokem vstříc moderní době, nadále však zůstává kulturně a historicky bohatou zemí. Písčité pláže, široké řeky, hluboké lesy, ale i do nebe se tyčící mrakodrapy a moderní dálnice – nejen díky tomu předčí Malajsie očekávání řady návštěvníků.

Na cestách se vám budou hodit turistické rady z oblasti ubytování, stravování i pobytu obecně. Využijete určitě i několik slovíček a frází v malajštině.

Doplňkové parametry

Kategorie: Malajsie - turistické průvodce
Rok vydání: 2019
Stát: Malajsie
Typ: turistické průvodce
počet stran: 144
jazyk: česky
formát knihy: 10 x 15 cm
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: